Natuurlijk, een taxi is ook in Hengelo allereerst gewoon een auto met chauffeur waarmee u zich bijvoorbeeld van het NS station naar uw bestemming in Hengelo kunt laten rijden. Maar als Stad Taxi Hengelo vinden we dat tegelijkertijd ook wel wat kortzichtig, want een taxi kan veel meer zijn. Neem nu bijvoorbeeld zakelijk vervoer. We vervoeren geregeld mensen naar zakelijke afspraken en krijgen regelmatig complimenten over de zeer correcte wijze en bijzonder representatieve manier waarop we dat doen. Maar we zien ook nog veel zakelijke ritten die klanten met hun eigen auto doen, terwijl onze taxi misschien wel een veel beter alternatief is voor dit zakelijk vervoer. Laten we eens een voorbeeld onder de loep nemen.

Stel, u bent commercieel manager bij een zakelijke dienstverlener in Hengelo en u heeft op een dag een belangrijke afspraak met uw klant, in Hengelo of ergens daarbuiten. De laatste details van het nieuwe contract moeten worden doorgesproken, de evaluatie van het afgelopen jaar staat voor de deur, zoiets. U zult niet de eerste zakelijke professional zijn die tegen zijn of haar wil op zo’n moment niet helemaal geconcentreerd in de auto zit. U geeft gas, kijkt, stuurt en remt, maar uw gedachten zijn misschien wel veel meer bij de laatste details van dat contract dat naast u op de voorstoel ligt. En u moet er ook al helemaal niet aan denken dat er juist dan op uw route vertraging blijkt te zijn of dat net die week de werkzaamheden aan de doorgaande weg zijn begonnen. Stress op momenten dat u geen stress wilt en vertraging op momenten dat u absoluut op tijd wilt zijn.

Heeft u voor die ritten wel eens aan Stad Taxi Hengelo gedacht? Een taxi die u zonder stress naar uw belangrijke zakelijke meetings brengt. Wij hoeven ons alleen maar te concentreren op uw vervoer en niet – zoals u – op uw contracten. En wij weten waar de files staan, welke wegwerkzaamheden er zijn gepland en houden daar van tevoren rekening mee. En ondertussen zit u comfortabel achterin en neemt nog even in alle rust uw papieren door, uw presentatie, of sluit gewoon even uw ogen. Natuurlijk, niet voor iedere meeting is dat nodig en uiteraard rijdt u ook graag in uw eigen auto. Maar bij die meetings waar het er echt om gaat dat u voor de volle 100% uitgerust en geconcentreerd arriveert bij uw klant, daarin is het wellicht wel veel ontspannender om te weten dat er ruim op tijd een representatieve limousine voor de deur staat die u gegarandeerd op tijd bij uw klant voor de deur uit laat stappen. Voor de deur inderdaad, dus zonder gestreste zoektochten naar parkeerplaatsen. En zonder dat u nat geregend bij uw klant binnenkomt omdat de parkeerplek toch iets verder van de ingang lag en buienradar net iets te optimistisch bleek. En na uw meeting? Dan pikken we u volgens afspraak of na uw telefoontje net zo snel weer op en brengen u weer vlot terug naar de zaak. Zakelijk vervoer zonder zorgen.

Wilt u meer weten over wat Stad Taxi Hengelo voor u als ondernemer of zakelijke rijder kan betekenen? Kijk eens verder op onze pagina over bedrijfsvervoer of neem direct contact met ons op. We vertellen u graag over alle mogelijkheden om uw zakelijk vervoer te organiseren.