Diensten Stadtaxi Hengelo

Taxibusjes

Telefoonnummer

(074) 357 96 88

WhatsApp

06 113 888 39

E-mailadres

info@stadtaxihengelo.nl

Heeft u een taxibusje nodig in Hengelo of omgeving? Omdat u met een grotere groep ergens naartoe wilt en geen zorgen wilt hebben over wie er rijdt of waar u moet parkeren? Dan zijn de taxibusje van Stad Taxi Hengelo het ideale vervoer voor u. We halen en brengen u waar u wilt en u heeft nergens omkijken naar. We vervoeren zonder probleem tot 15 personen en 4 tot 7 koffers.

Met de club naar uw bestemming

Moet u voetballen of hockeyen buiten de stad en het hele elftal moet mee? Of u heeft het jaarlijkse clubtoernooi? Of uw zangkoor heeft een optreden? Het maakt voor ons niet uit waar u heen wilt en met wie. Met onze taxibusjes brengen we u en uw spullen snel en veilig naar iedere bestemming.

Met een taxibusje naar een feestje?

U kent het wel. Een leuke familiereünie wat verder weg, of met een groep vrienden naar dat topfeest. Of met collega’s naar dat jaarlijkse bedrijfsuitje. Wat de aanleiding ook is, u wilt er samen heen zonder gedoe. En bij voorkeur met een BOB. Met een taxibusje heeft u nergens meer omkijken naar. Wij pikken u en uw mede-feestgangers op waar u maar wilt. We brengen u naar uw bestemming en net zo belangrijk, we halen u daarna natuurlijk ook weer op. Nooit meer gedoe, geen ingewikkelde afspraken. U gaat feesten, wij gaan rijden. Met het taxibusje van Stad Taxi Hengelo. En dat geldt natuurlijk ook als u een avondje uit wilt of met z’n allen naar een evenement.

Op vakantie? Taxibusje van Hengelo naar Schiphol!

Als u met een grotere groep op reis gaat, wat is er dan handiger dan het met een busje te doen? Met onze taxibus heeft u er geen omkijken naar. We pikken u en uw reisgenoten en alle bagage op. Waar u maar wilt in Hengelo, Enschede of omgeving. En daarna brengen we u snel en comfortabel naar de luchthaven. Of u nu naar Schiphol moet, naar Weeze of welke luchthaven dan ook, de taxibus met chauffeur van Stad Taxi Hengelo rijdt u en uw gezelschap er naartoe. U heeft geen omkijken naar het parkeren, u hoeft niet met uw bagage te slepen, het gaat snel en gemakkelijk.

Met de trein? Met het taxibusje naar station Hengelo

Ook als u met de trein op stap gaat, is het handig om het groepsvervoer van en naar het station door ons te laten regelen. Wat is nu makkelijker dan met een taxibusje samen naar het station te worden gebracht, inclusief al uw bagage. En dat het bij NS stations niet altijd eenvoudig of goedkoop parkeren is, daar heeft u geen last van. Wij zetten u af en pikken u op als u terugkomt. Met het taxibusje naar het station, eenvoudiger kan het niet.

Zakelijk vervoer met een taxibusje?

Onze taxibusjes zijn zakelijk en representatief. Dat betekent dat een zakelijk evenement door ons stijlvol kan worden verzorgd, of het nu een feest is of een congres. We halen uw gasten op het juiste tijdstip op en brengen het gezelschap naar de afgesproken bestemming. Onze chauffeurs zijn representatief en gaan professioneel en discreet met uw gasten om. Alles dat nodig is voor representatief zakelijk groepsvervoer, vindt u bij Stad Taxi Hengelo.

Een taxibus regelen bij Stad Taxi Hengelo?

Groepsvervoer is dus nooit meer een probleem met onze taxibusjes. En hoe doet u dat, een taxibusje reserveren? Heel eenvoudig. Neem contact met ons op, dat kan telefonisch of via email. Vertel waar u heen wilt, met hoeveel mensen en wanneer, en wij regelen het verder. Duidelijk, met heldere afspraken over het tijdstip en de kosten, en zonder gedoe. Op het afgesproken tijdstip staan we voor u klaar. En wijzigt er iets in uw plannen? Bel ons en we maken het direct in orde.