Stad taxi Hengelo

Taxi naar Twente

Telefoonnummer

(074) 357 96 88

WhatsApp

06 113 888 39

E-mailadres

info@stadtaxihengelo.nl

Taxi Twente brengt u waar u maar wilt

Op zoek naar een taxi in Twente om u veilig naar uw bestemming te brengen? Dan bent u bij stad taxi Hengelo, als Taxi Twente, aan het juiste adres. De betrouwbare taxicentrale zorgt met perfect verzorgde auto’s en representatieve chauffeurs dat u snel en betaalbaar reist. Of het nu gaat om een zakelijke of particuliere rit, Taxi Twente neemt u alles uit handen.

Particulier

Bij Taxi Twente kunt u terecht om ook na een paar drankjes bij vrienden of familie veilig thuis te komen. En wat dacht u van het gemak van Taxi Twente na een voetbalwedstrijd of ander groot evenement? Geen zorgen om parkeren, gewoon lekker voor de deur instappen en na een ontspannen rit thuis worden afgezet.

Zakelijk

Ook voor zakelijke ritten is Taxi Twente uw partner. Terwijl u op de achterbank nog wat telefoontjes pleegt, een offerte schrijft of uw meeting voorbereidt, zorgt de chauffeur ervoor dat u netjes op tijd op de plaats van bestemming bent. Zodat u met een fris gevoel aan uw afspraak kunt beginnen. Wanneer u zelf bezoekers krijgt, kunt u natuurlijk ook gebruik maken van de Twentse taxicentrale. Wij zorgen dat uw gasten worden opgehaald en teruggebracht naar elke gewenste locaties.

Vliegveld

Taxi Twente kent de weg naar verschillende vliegvelden, ook de veelbezochte luchthavens over de grens. U hoeft niet te zeulen met uw koffers in de trein, uw auto hoeft niet op een schimmige parkeerplaats te wachten op uw terugkomst en u hoeft geen kilometers over het vliegveld te lopen naar de vertrekhal. Onze chauffeur haalt u thuis op en zet u voor de hoofdingang van het vliegveld af. Zodat uw ontspannen vakantie al bij vertrek is begonnen.

Groepsvervoer

Ook na feesten en partijen is Taxi Twente uw partner. Met een hele groep begint het feest al onderweg. In onze busjes is ruimte voor verschillende groepsgroottes en natuurlijk kunt u ook bagage meenemen. En hoe laat het ook wordt, wij brengen de hele groep weer veilig thuis.

Na het versturen van de aanvraag zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om de reservering te bevestigen.