Stad taxi Hengelo

Taxi naar Oldenzaal

Telefoonnummer

(074) 357 96 88

WhatsApp

06 113 888 39

E-mailadres

info@stadtaxihengelo.nl

Mensen die nooit eerder in Oldenzaal zijn geweest, zijn verrast door deze ‘Glimlach van Twente’ als ze er voor het eerst komen. Want het is een erg leuke en mooie plaats en wij van Taxi Oldenzaal komen er dan ook graag met onze taxi’s. Regelmatig halen of brengen we mensen in Oldenzaal en dat vinden we altijd weer een prettige rit. Steeds meer mensen in Oldenzaal en omgeving – want ook in De Lutte, Bad Bentheim en Rossum komen we – bellen ons voor een taxi Oldenzaal. Niet onlogisch met onze mooie wagens en lage tarieven. Tevens verzorgen wij ook taxibusjes.

Uit in Oldenzaal, carnaval en Boeskool met de taxi

Natuurlijk is Oldenzaal een mooie plaats om gewoon eens rond te kijken, maar Oldenzaal is vooral ook een feestelijke plaats om te bezoeken. Niet alleen voor een dagje of avondje uit. Mensen komen ook overal vandaan om in Oldenzaal carnaval te vieren want het is een van de plaatsen boven de rivieren waar het meest uitbundig carnaval wordt gevierd. En zo’n 170.000 mensen komen jaarlijks naar het grote Boeskool is Lös zomerfeest. Ooit begonnen als een braderie is dat nu een groot meerdaags volksfeest dat wordt afgesloten met de Boeskool loop en een wielerwedstrijd. Bij uitstek iets om lekker met de taxi naar toe te komen. En we pikken u aan het eind van de festiviteiten weer op en rijden veilig naar huis.

Met de trein naar Oldenzaal

Oldenzaal is met de trein verbonden met Hengelo en Zutphen en voor mensen die de trein nemen, is het erg handig om het eerste of laatste stuk van hun treinreis met de taxi te doen. Wat is er nu handiger dan met de taxi op het station te worden afgezet of opgehaald voor de laatste kilometers? We doen het graag met Stad Taxi Hengelo. Geen onhandig gedoe met een lift of de bus. Bel ons en we halen u op tijd op. Dat doen we uiteraard voor uw privé trip, maar ook steeds meer bedrijven nemen contact met ons op voor hun zakelijk ritten in Oldenzaal en omgeving. Laat u verrassen door onze uitstekende service en concurrerende zakelijke taxitarieven.

Naar Schiphol vanuit Oldenzaal

Hoe mooi Oldenzaal ook is, ook daar gaan mensen af en toe op vakantie. Of op zakenreis. En iedereen weet dat een vliegreis tegenwoordig vanuit de luie stoel in een paar klikken geregeld is, maar dat het vervoer vanuit Oldenzaal naar Schiphol en andere luchthavens vaak een groter probleem is. Gaat u met het openbaar vervoer en sjouwt u de bagage mee door de gangpaden? Moet u ingewikkelde afspraken maken met vrienden, familie of collega’s om gehaald en gebracht te worden? Of gaat u met de eigen auto en staat u vervolgens op een enorme afstand van de vertrekhal geparkeerd? Iedereen die wel eens met de luchthaven service van Stad Taxi Hengelo is gereisd, weet hoe prettig en betrouwbaar dat is. U hebt nergens omkijken meer naar. Bel ons voor een afspraak en we zorgen dat u op het juiste tijdstip wordt afgehaald en weer teruggebracht. Zonder zorgen komt u heerlijk uitgerust op uw bestemming aan.

Na het versturen van de aanvraag zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om de reservering te bevestigen.