Stad taxi Hengelo

Taxi naar Oele

Telefoonnummer

(074) 357 96 88

WhatsApp

06 113 888 39

E-mailadres

info@stadtaxihengelo.nl

Rijdt Stad Taxi Hengelo alleen in Hengelo? Nee, we komen in de hele regio en ook in buurtschappen als Oele bij Hengelo – aan de overkant van de A35 – rijden we geregeld de straat binnen. In dit alleraardigste dorpje hebben we veel trouwe klanten die ons voor van alles opbellen, van ritjes naar Hengelo of andere plaatsen tot een taxibusje voor een rit naar het vliegveld.

Met de taxi of taxibusje naar Hengelo

Regelmatig pikken we natuurlijk mensen op in Oele voor een dagje Hengelo. Daar wonen uiteraard veel familie en vrienden, maar ook voor een dagje winkelen, lekker uit eten, een bioscoopje pakken of het café is Hengelo vanuit Oele natuurlijk de meest logische bestemming. We rijden u er dan ook graag naartoe. Bel ons en we staan op het afgesproken tijdstip voor de deur. In onze luxe en comfortabele wagens met een vriendelijke, behulpzame chauffeur bent in no time op uw bestemming. En op het afgesproken tijdstip – of na uw telefoontje, sms’je of appje – pikken we u snel weer op voor de terugrit.

En naar andere plaatsen natuurlijk

Dat beperkt zich natuurlijk niet tot Hengelo. Want ook als u naar bijvoorbeeld Borne, Delden, Haaksbergen of Enschede wilt, zorgen wij ervoor. En zelfs voor een treinreis vormen wij de ideale start. Want de kilometers van en naar het station zijn vaak het lastigste te plannen. Zelf parkeren is niet altijd handig, je laten brengen en ophalen door vrienden of familie is niet altijd een optie en de bus sluit vaak niet aan op onze eigen plannen. Dan is niets zo eenvoudig als onze taxi. Naar welk station u ook wilt, Hengelo of ergens anders, we zetten u op tijd af voor uw trein en halen u weer op bij terugkomst. Dat kunt u van tevoren afspreken of u belt even als u station Hengelo weer nadert op de terugreis. Lang te wachten hoeft u niet. Ook als u naar Twente Airport wilt, is Stad Taxi Hengelo u graag van dienst.

Met een hele groep op pad?

Rijden jullie ook groepen? We krijgen die vraag vaak en ook uit Oele. Het antwoord is natuurlijk ja. We hebben nette en comfortabele taxibusjes waarmee we uw groepsvervoer vanuit Oele perfect verzorgen. Het hele voetbalteam kan mee, inclusief bagage uiteraard, en ook voor een avond naar een concert of feest bent u bij ons aan het goede adres.

Vanuit Oele een taxi naar de luchthaven (Schiphol bijvoorbeeld)

Onze taxi’s en busjes zijn natuurlijk ideaal als u op vakantie gaat. Iedereen kent het probleem van vliegvakanties. Eigenlijk is de vlucht zelf geen probleem en op uw vakantiebestemming staat uw vervoer of huurauto al klaar. Maar juist de rit naar de luchthaven bij vertrek is zo’n gedoe. Of u nu naar Schiphol wilt of een van de vele andere luchthavens in Nederland of Duitsland, het is altijd weer een gepuzzel om er te komen. Zelf met de auto is natuurlijk makkelijk, maar daar aangekomen moet u op zoek naar een – liefst betaalbare – parkeerplek. Waarna men vaak weer eindeloos onderweg is om bij de vertrekhal te komen. Nog los van het prijskaartje voor het parkeren van uw auto. Met de trein is vaak ook verre van handig, wat u beseft zodra u met uw koffers door het gangpad loopt. Met Stad Taxi Hengelo heeft u daarentegen nergens omkijken naar. Vanuit Oele brengen we u naar iedere luchthaven en bij uw terugkomst staan we weer klaar om u terug te rijden naar Oele. U kunt op vakantie zonder sores aan uw hoofd.

Na het versturen van de aanvraag zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om de reservering te bevestigen.