Stad taxi Hengelo

Taxi naar Lonneker

Telefoonnummer

(074) 357 96 88

WhatsApp

06 113 888 39

E-mailadres

info@stadtaxihengelo.nl

Vanzelfsprekend zit Stad Taxi Hengelo niet vastgebakken aan plaatsen als Hengelo en Enschede. Sterker nog, we genieten ervan om ook door de rest van Twente te rijden. Niet voor niets de mooiste streek van het land en heerlijk om doorheen te toeren.

Een van de plaatsen waar we regelmatig komen is Lonneker. Of Lönniker, Lönnker of Lönker zoals het ook wel wordt genoemd in het authentieke Nedersaksisch. Een prachtig plaatsje langs de N733 tussen Oldenzaal en Enschede, niet ver van Airport Twente Enschede.

Avondje uit of dagje uit van of naar Lonneker? Met de taxi natuurlijk!

Als u in Lonneker of omgeving woont, is het fijn om te weten dat een dagje of avond uit goed en betaalbaar is te doen met Stad Taxi Hengelo. Lonneker ligt vlak bij Enschede en we zijn er zo. Zodra u belt, halen we u volgens afspraak op en brengen u snel op uw bestemming, waar dan ook. En na een avond in Enschede, Hengelo of Oldenzaal bent u met Stad Taxi Hengelo ook zo weer thuis. Snel en veilig, zonder omkijken. En tot de voordeur uiteraard, want service staat bij ons voorop. Wat is prettiger dan na een zakelijke trip, een avond uit, een bezoekje aan de familie of lekker shoppen in de stad, het laatste stuk ontspannen en zorgeloos per taxi te doen?

Met het openbaar vervoer?

Ja natuurlijk, u kunt met het OV ook naar Lonneker. Maar dat lukt natuurlijk niet altijd en op ieder moment. Met onze taxi kunt u dag en nacht naar Lonneker, en binnen een kwartier staat u vanuit station Enschede op de plaats van bestemming. Dat alles voor een prijs die u enorm zal meevallen. Want Stad Taxi Hengelo staat bekend om de zeer redelijke prijzen. Met Stad Taxi Hengelo heeft u een goedkope taxi. Ook bieden we goede tarieven aan voor Schipholtaxi of taxibusjes

Uitje naar Lonneker

Het dorp trekt natuurlijk ook veel bezoekers. Het is een prachtige omgeving voor wandelaars die bijvoorbeeld welkom zijn op het mooie Landgoed de Lonnekerberg. En ook fietsers kunnen zich hier fantastisch uitleven. Liefhebbers zullen zeker een kijkje willen nemen bij de Lonneker Molen – de enige rietbedekte beltmolen in het land – die na een brand weer prachtig is gerestaureerd. Waar u ook heen wilt in de regio, Stad Taxi Hengelo brengt u er snel naartoe.

Dus of u nu naar Lonneker toe wilt of een trip gaat maken vanuit Lonneker, Stad Taxi Hengelo helpt u op weg. We halen u op en brengen u de bestemming van uw keuze. Tegen zeer redelijke tarieven en met een uitstekende service.

Na het versturen van de aanvraag zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om de reservering te bevestigen.