Stad taxi Hengelo

Taxi naar Enter

Telefoonnummer

(074) 357 96 88

WhatsApp

06 113 888 39

E-mailadres

info@stadtaxihengelo.nl

In de driehoek tussen Rijssen, Almelo en Hengelo vinden we Enter. Het plaatsje in de gemeente Wierden heeft zo’n 7500 inwoners. De taxi’s en taxibusjes van Stad Taxi Hengelo zijn regelmatig te vinden in Enter. Natuurlijk voor korte ritten tussen Enter en bijvoorbeeld Hengelo of Almelo, maar ook voor ritten naar nabijgelegen plaatsen als Goor, Zeldam, Bornerbroek en Delden. We rijden ook nog weleens door Enter als we bezoekers naar Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug brengen. Enter heeft ook zelf toeristische bezoekers, want in dit dorp aan de rivier de Regge werkten vroeger meer dan honderd klompenmakers die hun klompen met zogeheten ‘zompen’ door het hele land bezorgden. Vanaf de Enterse Waarf kan men nog steeds een tochtje met zo’n zomp maken en ook kunt u in Enter het Klompen- en Zompenmuseum bezoeken.

Enter met de taxi

Vanuit Enter zijn zowel Hengelo als Almelo vlot bereikbaar voor een dagje of avondje uit. Want wat is nu lekkerder dan even heerlijk ontspannen – of het nu om te winkelen is, voor familiebezoek of een avondje gezellig stappen – en zeker te weten dat je onbezorgd terug wordt gereden? Niemand hoeft ongewild de BOB te zijn en u hoeft zich ook niet druk te maken over de laatste bus. We halen u op en brengen u weer netjes terug. In een schone en goed onderhouden taxi met een vriendelijke chauffeur.

Naar het NS station vanuit Enter

Gaat u er een dagje op uit vanuit Enter met de trein? Waar u ook op wilt stappen – Almelo, Hengelo, Rijssen, Goor of Delden – wij zetten u keurig op tijd af op het NS station. Vaak is het stuk van en naar de trein namelijk het lastigste te plannen. U moet precies een aansluitende bus hebben of iets afspreken met iemand die u op het station afzet en later weer ophaalt. Hou het simpel en betaalbaar, bel Stad Taxi Hengelo. We zorgen dat we u keurig op tijd ophalen zodat u zonder stress op tijd kunt instappen. En als u terugkomt, staan we op het afgesproken tijdstip weer voor u klaar. Of u belt ons op de terugweg zodra u uw aankomsttijd weet. Dan staan wij weer klaar om u terug te rijden naar Enter.

Airport taxi vanuit Enter

Datzelfde geldt natuurlijk als u voor zaken of vakantie naar het buitenland moet. Stad Taxi Hengelo brengt u zorgeloos en ontspannen naar het vliegveld. Waar u vervolgens geen omkijken heeft naar parkeerplaatsen of ander ongemak. We zetten u af bij de vertrekbalie en pikken u volgens afspraak weer op bij het uitchecken na de terugvlucht. Het leuke aan een plaats als Enter is dat u de luchthavens voor het uitkiezen heeft. Of u nu via Duitsland wilt vliegen (we rijden u graag naar bijvoorbeeld Düsseldorf, Dortmund, Münster-Osnabrück of Weeze) of naar Schiphol of Eindhoven Airport wilt, wij brengen u er naartoe.

Taxibusje van of naar Enter

Mocht u met een grotere groep op weg willen – of het nu voor vakantie naar de luchthaven is of voor een groepsuitje in de omgeving – dan hebben we de beschikking over mooie en comfortabele taxibusjes waarmee we uw hele gezelschap vanuit Enter veilig en comfortabel naar de plaats van bestemming brengen. En weer terug naar Enter natuurlijk, waar we iedereen weer voor zijn eigen voordeur afzetten.

Na het versturen van de aanvraag zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om de reservering te bevestigen.