Stad taxi Hengelo

Taxi naar Enschede

Telefoonnummer

(074) 357 96 88

WhatsApp

06 113 888 39

E-mailadres

info@stadtaxihengelo.nl

Taxi nodig in Enschede?

Enschede vormt samen met Hengelo de thuisbasis van Stad Taxi Hengelo. Voor een goede en goedkope taxi in Enschede kunt u dan ook prima terecht bij ons bedrijf. U wordt door een vriendelijke chauffeur in een comfortabele taxi vlot naar uw bestemming gereden. In Enschede of in de omgeving van onze prachtige stad.

Uit in Enschede met de taxi

Enschede is natuurlijk een heerlijke stad om ’s avonds uit te gaan, of als bestemming voor een dagje uit. Dus of u nu ’s avonds met vrienden lekker uit eten gaat, de bioscoop opzoekt of het nachtleven induikt, u weet zeker dat u met onze taxi weer lekker relaxed en ontspannen wordt thuisgebracht. Hetzelfde geldt voor een dagje winkelen in Enschede, een bezoekje aan het Rijksmuseum Twenthe, een avondje naar de Twentse Schouwburg of lekker FC Twente aanmoedigen in de Grolsch Veste. Bel ons en we brengen u er naartoe. En we halen u na uw uitje ook weer op om u comfortabel thuis te brengen.

Met het openbaar vervoer in Enschede

Gaat u vanuit Enschede een dagje met de trein of arriveert u op NS station Enschede? Dan is het heerlijk om het eerste of laatste deel van uw trip met de taxi te doen. Geen onhandig gedoe met de bus of iemand die u naar het station moet brengen of halen. Dat doen wij. Bel Stad Taxi Hengelo en we zorgen dat u op tijd op het station staat voor uw trein, of dat we u oppikken als u trein aankomt.

Naar Schiphol met de taxi

Prachtig natuurlijk, Twente en Enschede. Maar toch wilt u ook wel eens op vakantie. Of u moet voor uw werk naar het buitenland. Vanuit Enschede heeft u de luchthavens voor het uitkiezen. U kunt via luchthaven Weeze reizen, naar Eindhoven Airport, naar Flughafen Köln-Bonn en dichterbij natuurlijk naar Airport Enschede. Maar ook als u vanaf Schiphol vertrekt, vraagt u zich misschien af wat nu de handigste manier is om erheen te gaan. Dat is een eenvoudige vraag. Met de taxi natuurlijk. Iedereen die het gepuzzel kent met het openbaar vervoer – 6 koffers door het gangpad tillen – wil met de auto naar het vliegveld.

Maar met welke auto? Hoe onhandig is het om vrienden of familie naar de luchthaven te laten rijden. Of om met de eigen auto te gaan en die voor een behoorlijk bedrag op een duister weiland laten parkeren, om vervolgens met al uw bagage op zoek te gaan naar de vertrekhal. Nee, niets is makkelijker dan met de taxi naar Schiphol of de andere luchthavens. Bel ons en we maken een heldere afspraak. Op de dag van vertrek wordt er op tijd aangebeld en brengen we u vlot naar de luchthaven. En bij aankomst staan we u ook weer op te wachten bij de aankomsthal voor een ontspannen rit naar huis. Niets is makkelijker dan vanuit Enschede met de taxi naar Schiphol. En weer terug natuurlijk, van Schiphol naar Enschede.

Taxibus nodig in Enschede?

Heeft Stad Taxi Hengelo alleen maar gewone taxi’s? Nee hoor, uiteraard hebben we ook taxibusjes. Als u met een groep reist, kiest u eenvoudig en prettig voor zo’n handige taxibus. Of u nu een dagje weg gaat met uw vereniging of vriendenclub, met een groep naar Schiphol of met z’n allen naar dat feest, wij pikken u op waar u maar wilt en brengen u en uw gezelschap precies waar u wezen wilt. Met voldoende ruimte voor de bagage. Dus of u nu met uw bagage naar de luchthaven wilt, of met het hele judoteam naar dat leuke judotoernooi, Stad Taxi Hengelo zorgt ervoor met uitgekiend taxivervoer.

Na het versturen van de aanvraag zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om de reservering te bevestigen.