Stad taxi Hengelo

Taxi naar Borne

Telefoonnummer

(074) 357 96 88

WhatsApp

06 113 888 39

E-mailadres

info@stadtaxihengelo.nl

Als Stad Taxi Hengelo komen we vaak en graag in de gemeente Borne. Iets noordelijk van Hengelo, tussen de punten van de driehoek Hengelo – Almelo – Oldenzaal, ligt dit mooie gebied met onder andere het dorp Borne en in totaal ruim 22.000 inwoners.

Een dagje op stap vanuit Borne

We komen vaak in Borne omdat het voor de bewoners vaak ideaal is om met de taxi te gaan. Zeker als u met een groepje ergens naartoe wilt – een dagje uit, naar een evenement of naar het stadion van FC Twente – is het erg handig om dat met een taxi of taxibusje te doen. Eenvoudig met de taxi van Borne naar Hengelo, Enschede of Oldenzaal. Zonder onhandig gedoe met afspraken over auto’s en wie de rest moet ophalen. Geen ingewikkelde constructies om iedereen weer thuis te krijgen op de terugweg.

Nee, u belt ons en samen maken we een planning. Onze chauffeur haalt u op tijd op en brengt u naar uw bestemming. En net zo veilig brengen we u ook weer terug in Borne. Dus of u nu naar een trouwfeest of een andere familiegelegenheid wilt, of gewoon lekker met uw collega’s uit gaat eten, laat het over aan de chauffeurs van Stad Taxi Hengelo. We regelen het graag voor u. U hoeft alleen maar plaats te nemen in onze comfortabele stoelen en wij zorgen dat u op tijd op uw bestemming aankomt.

Met de taxi van Borne naar de luchthaven

Heerlijk op vakantie, wie wil dat nu niet? Inderdaad, er zijn weinig mensen die daar geen zin in hebben en ook in Borne houden we van vakantie. Minder handig is het om met het openbaar vervoer of met de eigen auto vanuit Borne naar de luchthaven te rijden. Want of u nu naar Eindhoven Airport wilt, naar Flughafen Köln-Bonn of dichterbij naar Airport Enschede Twente, eigenlijk wilt u geen omkijken hebben naar uw auto.

U wilt niet hoeven zoeken naar een parkeerplaats, om vervolgens met al uw bagage naar de vertrekhal te zien komen. En u wilt zich al helemaal niet dagelijks afvragen of de auto daar eigenlijk wel veilig staat. Nee, veel gemakkelijker is het om met de taxi vanuit Borne naar de luchthaven te reizen. En dat luchthavenvervoer regelt Stad Taxi Hengelo graag voor u. We hebben niet alleen een Schipholtaxi, we rijden met onze taxi’s en taxibusjes ook naar de andere luchthavens in Nederland en over de grens in Duitsland. U komt uitgerust aan op het vliegveld en bij terugkomst staat onze chauffeur weer op u te wachten. Makkelijker kan het niet. Bel ons en we regelen alles.

En de bagage kan natuurlijk mee met onze taxi’s

Of u nu naar Schiphol gaat of een andere luchthaven, of naar een gezellig familiefeest met z’n allen, onze taxi’s zijn ruim en zeker onze taxibussen hebben ongelooflijk veel ruimte. Want uiteraard neemt u koffers mee op vakantie, maar heeft u al eens gezien wat een voetbalteam aan sporttassen meeneemt? Wat u ook bij u heeft, vertel het ons en we vinden een oplossing.

Na het versturen van de aanvraag zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om de reservering te bevestigen.