Stad taxi Hengelo

Taxi naar Borculo

Telefoonnummer

(074) 357 96 88

WhatsApp

06 113 888 39

E-mailadres

info@stadtaxihengelo.nl

We vinden het leuk om te zien dat steeds meer klanten ons weten te vinden. Zelfs naar wat verder gelegen plaatsen als Borculo in de mooie Achterhoek rijden we regelmatig. En dat heeft een goede reden natuurlijk. Steeds meer klanten ontdekken dat je als je vanuit Borculo naar bijvoorbeeld Hengelo of Enschede wilt – of omgekeerd – dat met Stad Taxi Hengelo wel heel snel gaat. En dat bovendien voor scherpe tarieven en in een nette auto en een behulpzame chauffeur. En niet alleen naar Borculo natuurlijk. Ook de plaatsen in de omgeving van Borculo weten we te vinden. Overberkel en Geesteren uiteraard, maar ook Dijkhoek, Heure, Schepenhoek en Waterdom.

Een dagtripje of avond uit van of naar Borculo? Denk eens aan de taxi!

Als u in Borculo woont, of in een van de plaatsjes in de buurt, zult u wellicht af en toe richting Hengelo willen voor een dagje shoppen of ander zaken. Of naar Enschede of een van de andere plaatsen in de buurt. Dan is het goed om te weten dat u daar zonder problemen naar toe kunt. In iets meer dan een half uurtje rijden we u erheen. U belt of maakt van tevoren een afspraak, en op het afgesproken tijdstip staan we klaar en brengen u waar u heen wilt. En terug gaat net zo makkelijk. Hoe laat het ook wordt, we brengen u weer netjes terug. Tot aan de voordeur natuurlijk en tegen scherpe tarieven. Een prettige en zorgeloze rit voor een eerlijke prijs. Ideaal voor een zakelijke trip, familiebezoek of gewoon een dagje of avond uit.

Maar ik kan toch met het ov naar Borculo?

Natuurlijk kunt u met het openbaar vervoer naar Borculo. En soms zal dat ook een prima oplossing zijn. Als u de tijd hebt om u aan te passen aan de ov vertrektijden en de wat langere reistijd. En als u bovendien lekker overdag reist. Maar als het een keer wat sneller moet, of u moet een keer wat later van of naar Borculo of de buurtschappen er omheen? Dan is zo’n taxi wel erg prettig. En al is een taxi natuurlijk altijd wat duurder dan het openbaar vervoer, ook het ov is behoorlijk duurder geworden en het verschil zal u enorm meevallen. Stad Taxi Hengelo zorgt voor een goede en goedkope taxi in Borculo. Bent op zoek naar Schipholtaxi? Zoek niet verder, wij hebben taxibusjes en normale taxi’s die uw Schipholvervoer verzorgt. 

Dagtrip naar Borculo

Borculo trekt natuurlijk ook gewoon veel dagjesmensen om het plaatsje en de omgeving te bewonderen. Borculo heeft een lange geschiedenis en als Heerlijkheid Borculo was het vanaf de middeleeuwen tot 1616 een vrijwel onafhankelijk staatje in het gebied, met de Heren van Borculo aan het roer. Van hun burcht – het grote kasteel Borculo – is helaas weinig meer over dan de kelders. Wel te bezoeken zijn bijvoorbeeld het Brandweer- en Stormrampenmuseum, Boerderijmuseum De Lebbenbrugge, de Korenmolen De Ster, de Joodse Synagoge, de Saksische boerderij en Museumboerderij Erve Brooks. En niet te vergeten het fraaie Kristalmuseum. Stad Taxi Hengelo brengt u er graag naartoe en haalt u uiteraard ook weer op voor de terugweg. Tegen prima tarieven en met een al even prima service.

Na het versturen van de aanvraag zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om de reservering te bevestigen.