Stad taxi Hengelo

Taxi naar Beckum

Telefoonnummer

(074) 357 96 88

WhatsApp

06 113 888 39

E-mailadres

info@stadtaxihengelo.nl

Beckum is een alleraardigst dorp onder de rook van Hengelo met zo’n 1000 inwoners. Het is al een oud dorp, in 2016 bestaat het 750 jaar. Het dorp ligt aan de N739 tussen Hengelo en Haaksbergen en ook Enschede is niet ver weg. We komen met de taxi’s en taxibusjes van Stad Taxi Hengelo regelmatig en graag naar Beckum. Om bewoners naar bijvoorbeeld Hengelo of Enschede te brengen, maar ook om er bezoekers af te leveren.

Van of naar Beckum met de taxi

Natuurlijk rijden we vaak tussen Beckum en Hengelo of Haaksbergen voor mensen die een dagje of avondje uit gaan in de regio. Want wat is er nu handiger dan uit eten, naar theater of café in de zekerheid dat je voor de deur wordt afgezet en – net zo belangrijk – aan het eind van de avond weer wordt opgepikt en thuisgebracht. Geen gedoe met wie de BOB is en gewoon een drankje mee kunnen pakken. Ook als u gaat shoppen in Hengelo of Enschede is natuurlijk niets prettiger dan met uw tassen weer thuis te worden afgezet. En een avondje of middag FC Twente in de Grolsch Veste is natuurlijk ook veel makkelijker als u zich niet druk hoeft te maken om het vervoer. Bel ons en we zorgen dat we u oppikken wanneer en waar u wilt. In een mooie taxi met een vriendelijke en vakkundige chauffeur.

Airport taxi vanuit Beckum

Uiteraard reizen ook vanuit Beckum mensen wel eens naar een luchthaven voor werk of vakantie. Stad Taxi Hengelo brengt u vanuit Beckum naar alle mogelijke luchthavens, of die nu in Duitsland of Nederland liggen. Want wat dat betreft hebben we vanuit Beckum ruime keuze. In Duitsland bijvoorbeeld naar luchthaven Düsseldorf, Weeze, Münster-Osnabrück of Dortmund. En in Nederland naar Rotterdam-Den Haag (het vroegere Zestienhoven), Eindhoven, Maastricht-Aachen en uiteraard Schiphol.

Natuurlijk kunt u naar al die luchthavens met het openbaar vervoer. Maar iedereen die zich ooit met z’n koffers door de gangpaden heeft geworsteld, weet dat dat niet ideaal is. Met de eigen auto is natuurlijk ook een optie, maar levert vaak stress op. Stress of je wel op tijd komt, het zoeken van een parkeerplaats en vervolgens met alle spullen naar de terminal weten te komen. En hoe veilig de auto staat geparkeerd is natuurlijk ook de vraag, los nog van de parkeerkosten bij luchthavens.

Veel eenvoudiger is dan ook onze airport taxi. Of u nu met een klein groepje gaat of een taxibusje nodig hebt, wij zorgen dat u op tijd en zonder problemen op de luchthaven aankomt.

Taxibusje nodig in Beckum?

En dat brengt ons op onze mooie en comfortabele taxibusjes. Want als u met een groep vrienden, collega’s of familie van of naar Beckum wilt reizen – bijvoorbeeld naar zalencentrum Beckum Palace of Het Wapen van Beckum – zijn onze taxibussen de ideale keuze. Onze taxibusjes zijn mooi, comfortabel en hebben voldoende ruimte voor uw gezelschap, maar ook voor hun bagage. Informeer bij Stad Taxi Hengelo naar de mogelijkheden en laat ons uw groepsrit verzorgen. We doen het graag.

Na het versturen van de aanvraag zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om de reservering te bevestigen.