Stad taxi Hengelo

Taxi naar Almelo

Telefoonnummer

(074) 357 96 88

WhatsApp

06 113 888 39

E-mailadres

info@stadtaxihengelo.nl

Ook voor een taxi in of omgeving Almelo kunt u op de auto’s van Stad Taxi Hengelo vertrouwen. Voor een rit naar of van Almelo of een taxiritje binnen de stad kunt u ons altijd bellen. U zult verrast zijn door de kwaliteit van onze service en onze scherpe tarieven.

Dagje uit, avondje uit of op bezoek in Almelo

Almelo is natuurlijk een gewilde bestemming binnen de regio want er is van alles te doen in deze leuke stad. Een van de publiekstrekkers is het Theaterhotel waar u jaarlijks kunt kiezen uit zo’n 100 verschillende voorstellingen. We brengen u er naartoe en halen u ook weer op. Bel ons voor een afspraak en we zorgen voor een heerlijk avondje uit zonder zorgen. Maar ook voor een van de vele andere uitgaansgelegenheden in Almelo kunt u bij ons terecht. Of u nu naar een restaurant wilt, een café, bioscoop of discotheek, met Stad Taxi Hengelo heeft u geen omkijken naar uw vervoer. En voor een dagje winkelen, familiebezoek of gewoon een prachtig dagje sightseeing in Almelo belt u ons natuurlijk ook. En brengen u weer terug, hoe laat het ook wordt. We komen trouwens niet alleen in Almelo, in plaatsen als Harbrinkhoek, Tubbergen, Wierden en Vriezenveen zien ze onze taxi’s ook geregeld rijden.

Taxi naar station Almelo

Almelo is via het NS station uitstekend verbonden met de rest van Nederland. Niets is prettiger dan het eerste of laatste deel van uw treinreis met onze taxi af te leggen. Stad Taxi Hengelo rijdt u stipt naar en van station Almelo en u begint uw reis zonder gedoe met de bus of het regelen van een lift. Bel ons en we zorgen dat u op tijd op het station staat. Met Stad Taxi Hengelo bent u op tijd voor uw trein en kunt u uitgerust beginnen aan uw treinreis.

Zakelijke taxirit in Almelo

Dat doen we voor privé tripjes natuurlijk, maar ook zakelijke klanten waarderen onze dienstverlening enorm. We rijden stipt, met nette wagens en representatieve chauffeurs. En voor uw zakelijke gasten betaalt u desgewenst achteraf per factuur. Zodat uw gasten niet worden opgezadeld met het afrekenen in de taxi.

Naar Schiphol vanuit Almelo

Natuurlijk reist u vanuit Almelo heerlijk naar Schiphol met onze taxi’s. Iedereen kent het ongemak – of ronduit stress – van het vervoer van en naar een luchthaven. Of u nu zakelijk reist of lekker privé op vakantie gaat, vaak levert de reis naar het vliegveld meer geregel en problemen op dan de vlucht zelf. Om nog maar niet te spreken van de parkeerproblemen. Het wordt opgelost met door de chauffeurs van Stad Taxi Hengelo. Bel ons en we spreken precies af waar en wanneer we u oppikken en naar Schiphol rijden. Of naar een van de ander populaire luchthavens vanuit Almelo. En na uw reis pikken we u natuurlijk weer op volgens afspraak. U geniet heerlijk na van uw vakantie, of blaast even uit van uw zakentrip op onze comfortabele achterbank. Stad Taxi Hengelo is uw goede en goedkope taxi in Almelo en omgeving.

Na het versturen van de aanvraag zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om de reservering te bevestigen.