Over ons

Taxicentrale Hengelo is uw betrouwbare adres als u een taxi nodig hebt in Hengelo en omstreken. Met een modern en goed onderhouden wagenpark verzorgen wij zowel privé als zakelijke taxiritten. Bij Taxicentrale Hengelo heeft u gegarandeerd een goedkope taxi, met een betrouwbare en vriendelijke chauffeur. Onze taxi’s zijn schoon en goed onderhouden.

Op bezoek bij familie of vrienden? Winkelen of naar een museum of voetbalwedstrijd? Wat is dan prettiger dan thuis worden opgepikt en voor de deur worden afgezet? Taxi Centrale Hengelo zorgt ervoor. U heeft nergens omkijken naar. Of u nu direct een taxi wilt of vast wilt afspreken voor volgende week, neem contact op met Taxi Centrale Hengelo en wij zorgen ervoor.

Vanuit uw bedrijf op bezoek bij een klant of leverancier? Rij niet zelf, maar vertrouw op onze chauffeurs. Zelf kunt u nog even uw aantekeningen of die laatste offerte doornemen. Wij zetten u af voor de deur zonder dat u zich druk hoeft te maken over een parkeerplaats. U wandelt naar binnen en kunt zich concentreren op waar u voor komt. En als u klaar bent, halen we u weer op en brengen u terug naar de zaak. Zelf gasten? Ook dat is geen probleem. We halen ze voor u op bij het gewenste adres of bijvoorbeeld op het station. Uw gasten worden vervoerd in een schone, luxe taxi en door een representatieve chauffeur.

Naar een luchthaven over de grens, naar Eindhoven Airport of dicht bij huis naar Airport Enschede? We brengen u overal met onze taxi’s. Ook onze airport taxi naar Schiphol is populair. Want wat is prettiger dan een vakantietrip of zakenreis beginnen zonder sores. Geen gedoe met bagage in het openbaar vervoer. En ook geen zorgen over uw auto die ergens lang staat geparkeerd. Nee, we halen u en uw gezelschap op het afgesproken tijdstip op en brengen u vlot en op tijd naar de vertrekhal. En een paar dagen of weken later staan we op het afgesproken tijdstip weer klaar om u terug te brengen. Zonder omkijken, heerlijk ontspannen. Ook voor luchthavenvervoer is Taxi Centrale Hengelo uw adres.

Met een grotere groep onderweg? Naar het dagje uit van uw vereniging? Of met z’n allen naar een concert of feest in de omgeving? Of allemaal naar die familiereünie? Waar u ook heen wilt en met wie, Taxi Centrale Hengelo verzorgt het. Uw vriendengroep of vereniging stapt in en ook uw bagage kan natuurlijk mee in onze mooie en comfortabele taxibusjes. Wij zorgen ervoor.

Een taxi nodig? U kunt ons zowel telefonisch en online bereiken. Online kunt u contact opnemen via het contactformulier. Uw e-mail zal direct beantwoord worden. Mocht u bellen fijner vinden, dan zijn we te bereiken op het volgende nummer: 074 357 96 88.