Onze Airport Service Hengelo is een ideaal startpunt voor uw reis. Als het om luchthavens gaat, wonen we in Twente echt veel centraler dan, noem eens iemand, een Amsterdammer. Want daar hebben ze Schiphol, maar vanuit Hengelo kun je echt alle kanten uit en overal kom je een luchthaven tegen. Vanuit Hengelo naar luchthaven Münster-Osnabrück is met zo’n 80 kilometer ongeveer de helft van een rit naar Schiphol, terwijl ook luchthavens als Weeze, Düsseldorf en Dortmund nog dichterbij liggen dan onze nationale trots. En in Nederland zijn we natuurlijk ook zo in Groningen, Eindhoven of Maastricht. Dus u heeft naast Schiphol de luchthavens echt voor het uitkiezen.

Eenvoudig naar uw vliegtuig: Airport Service Hengelo

De enige vraag is nog hoe u op de luchthaven komt en daar kan onze Airport Service Hengelo en Enschede (en omstreken natuurlijk) u uitstekend bij helpen. Want u heeft ongetwijfeld geen zin om met uw koffers in de trein of bus te stappen en al helemaal niet als u ook de grens nog over moet. Zelf rijden en de auto één of meerdere weken op de luchthaven parkeren is ook geen ideale optie. Allereerst staat uw auto daar niets te doen, terwijl er thuis misschien wel iemand in wil rijden. Maar ook van de parkeertarieven op de Europese luchthavens wordt u wellicht minder vrolijk. En daarom brengen we graag onze Airport Service Hengelo en Enschede onder uw aandacht.

Onze Airport Service voor de regio Twente werkt heel eenvoudig. U neemt contact op en geeft aan met hoeveel personen u naar de luchthaven wilt en hoe laat u daar moet zijn. Wij regelen de rest. Op de reisdag rijden wij ruim op tijd bij u voor en laden uw bagage in. U stapt in en uw trip is begonnen. Ons luchthavenvervoer brengt u bij de vertrekterminal en u heeft dus niet het probleem dat u de auto eerst op vliegafstand van de terminal moet gaan parkeren en dan nog met 6 koffers naar de incheckbalie moet zien te komen. Met zo’n karretje waarvan één wieltje altijd net wat minder goed draait…

Airport Service Hengelo, ook voor zakelijke klanten

Uiteraard is Airport Service Hengelo en Enschede er ook voor zakelijke klanten in de regio. We pikken u ruim op tijd op voor uw zakelijke trip en u rijdt heerlijk ontspannen naar de luchthaven. Want juist hiervoor is de Airport Service perfect. Vaak moet u voor zo’n zakelijke reis nog dingen voorbereiden, stukken doornemen, de laatste wijzigingen aanbrengen in een presentatie of een paar laatste telefoontjes plegen. Dan is het ideaal als u op de achterbank van onze Airport Taxi zonder zorgen naar de vertrekterminal wordt gebracht.

Bent u trouwens met een grotere groep? Ook dat regelen we met onze Airport Service. Met onze personenbus zetten we uw hele gezelschap keurig af voor de deur van de terminal. Uw terugkomst werkt net zo eenvoudig. We spreken helder af wanneer we u weer oppikken en letten natuurlijk op of er vertragingen zijn op de dag zelf. En u kunt ons altijd snel en makkelijk bereiken als de plannen zijn gewijzigd. Op het juiste moment staan we weer klaar en nemen uw bagage van u over. U stapt in, zakt achterover in onze comfortabele stoelen en laat u weer ontspannen terugbrengen. Lekker naar huis of direct door naar de zaak. Wat u wilt.

Meer weten over onze Airport Service? Check op onze site alle informatie of neem direct contact op met Stad Taxi Hengelo. We wensen u een prettige vlucht. Aan de Airport Service Hengelo en Enschede zal het niet liggen.